Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Gelişmiş Arama

40697 Mesaj 2292 Konu- Gönderen: 1270 Üye - Son üye: zayneev1960

09 Eylül 2010, 14:37:19
NivaTr.comOFF ROADEKİPMAN / EQUIPMENTSVinç uygulaması
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Vinç uygulaması  (Okunma Sayısı 1218 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tomrukcan

« Yanıtla #60 : 10 Mart 2010, 11:10:06 »

Bu kadar yüksek akım çeken bir vinç yerine, doğrudan krank miline bağlı makaradan bir bağlantı ile vinç uygulaması yapılabilir mi? Bu konuda ustalarımız ne düşünüyor acaba? Sonuçta 70 küsür HP gücünde bir motordan faydalanmak daha iyi olmaz mı?

Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil...
YEVGENI
Administrator

İSTANBUL

« Yanıtla #61 : 10 Mart 2010, 11:12:00 »

Şanzumandan çıkış almak daha mantıklı, en azından motorun gücünden tahrikli vinçler öyle..
ssbman

« Yanıtla #62 : 10 Mart 2010, 12:32:52 »

Unimoglarda var benzer bir sistem .Yavru şanzımana bağlı vinç yanılmıyorsam . Bu uygulama NİVA için teknik olarak mümkün mü bilmiyorum ama maliyetli , bolca eklenti mekanikli , dolayısıyla ağır olacaktır diye düşünmekteyim .

700-800 liraya vinç işi halledilebilirken bence uğraşılmayacak bir iş . Tabi ustalar nede bilemem bunlar benim aklımdan il anda geçenler ...
reis28

DURSUN USTA 536 462 96 68

« Yanıtla #63 : 10 Mart 2010, 15:32:11 »

Bu kadar yüksek akım çeken bir vinç yerine, doğrudan krank miline bağlı makaradan bir bağlantı ile vinç uygulaması yapılabilir mi? Bu konuda ustalarımız ne düşünüyor acaba? Sonuçta 70 küsür HP gücünde bir motordan faydalanmak daha iyi olmaz mı?

vinc tahriki için nivanın şanzımanından güç almak mümkün degil elektirikli vinc yerine daha istikrarlı olan hidrolik vinc uygulana bilir bunun için motor kasnagından hareket alan hidrolik pompa yeterli ola caktır lakin illada şanzımandan güç alıcam derseniz oda yapıla bilir yüksek maliyetli ola cagından hidrolik yada elektirikli vinc daha uygun olur

DURSUN USTA 05364629668
taiga
Moderatör

« Yanıtla #64 : 26 Mart 2010, 13:58:23 »

Dostlar,

Bu TÜV ile vinç arasındaki ilişki nasıldır?
Flört mü ederler yoksa kanlı bıçaklı mı takılırlar?  Cheesy
YEVGENI
Administrator

İSTANBUL

« Yanıtla #65 : 26 Mart 2010, 20:29:15 »

TÜV duruma göre arıza verir ya da vermez.
Trafik polisi ve kaza tutanağı acımaz.

Ezcümle projelendirip, trafiğe tescil ettirmek gerekir..

babacandar

« Yanıtla #66 : 27 Mart 2010, 04:10:17 »

Benim Tekeyi olduğu gibi soktuydum.. 225x70x15 lastiklerle port bagaj yan borular
12 lik U Demirden tamponlar dahil.. Romörk çeker+çeki demiri mevcut ruhsata işliydi..
Vince arıza çıkardılar.. söktüm 4 cıvatayı ön koltuğun oraya koydum .. geçtik..
Vay babam saati kaç etmişim yarın sabah erken kalkacaz yolculuk var kısmetse..uyuya kalıp sona kaldım mı Yusuf Abey bu sefer asar beni...
impress

kermittt

« Yanıtla #67 : 29 Mart 2010, 10:35:19 »

benim vincim ruhsata işli değil. tahminen maliyeti ne kadar olur bir bilginiz var mı acaba? faturası felan da yok aldığımda üzerindeydi
seyhan

Durmak yok, yola devam...

« Yanıtla #68 : 29 Mart 2010, 10:40:30 »

Faturası yoksa zaten proje falan olmaz. Bildiğim kadarıyla proje için, TSE uygunluk belgesi ve fatura isteniyor. Masraf hakkında bir bilgim yok.

Macera olsun dedim, hayat tarzım oldu.
impress

kermittt

« Yanıtla #69 : 29 Mart 2010, 10:46:06 »

marka ve modeli t-max ew-9000. fatua işi nasıl olur acep? bu tr de işler çok saçma yürüyor. adamların zaten tr distribütörlüğü mevcut. tse almadan da içeri sokamaz, misal 10 senedir depoda yatıyor vincim ve ben bunu takamıyorum Angry tek derdim kaza işi.  muayeneye giderken söker takarım ama kaza korkutuyor beni. adam bana arkadan çarpsa yine ben suçluyum Huh?
Sayfa: 1 ... 3 4 [5]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

Theme orange-lt created by panic