tüp gömme zekice, çekmece+masaysa çok kullanışlı olmuş elinize sağlık. bende 40 litrelik tanklardan var sürücü tarafında, hem yarım bagaj gibi o yüzden hem de zırt pırt gaz almak gerekiyor
buna benzer bir çekmece düşünüyorum ben de, fakat burada çekmecenin kendisinin değil kapağının kayarak açılıyor olması bana göre değil, bagajım küçüklü büyüklü yayıntı dolu genelde, çekmeceye de alet takımlarını ve bilumum çekme halatı vs eşyayı koymak istiyorum, hem çekmecede hızlıca erişmek istediğim şeyler olacak hem de üstünü boşaltmadan içine erişebilmeliyim diye bir şeyler planladım kafamda
bagaj tabanına sıfır 10-15 cm yükseklikte bir çekmece düşünüyorum, çekmecenin kendisi açılacak geriye doğru, arkadaki bagajın dişine (5cm kadar var sanırım yüksekliği) takılmasın diye yukarıya doğru çapraz açılacak en başta. çekmecenin üstünde arkasından menteşeli yatay bir kapak olacak koltuğun o taraftan sabitlenmiş, amaç çekmeceyi çekerken kapağın hafif yukarı kalkması (üstündeki yayıntıyla birlikte) ; hem üstündeki yayıntıyı çantayı sandalyeyi boşaltmadan çekmeceye erişebilmek hem de bagajın dişinden kurtarmak
bu mesajı gördüğümden beridir yapılabilir mi bu şekilde diye düşünüyordum (çekmeceyi dişi kurtaracak kadar yükseğe normal bir çekmece gibi yatay açılır şekilde koymak işime gelmedi bagajı çok küçültür altındaki alan ölecek diye), en sonunda dün oturup böyle çapraz nasıl açılır diye ray sistemini çizdim baya basitmiş aslında, ankara'ya döneyim, dekupajımı alıp kalkışacağım
teşekkürler fikir için